İŞGALCİ İSRAİL ASKERLERİNDEN BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE ŞAFAK BASKINI

İsrail işgal güçleri dün sabah erken saatlerde Filistin'in Batı Şeria bölgesinde ve Kudüs'te düzenledikleri şafak baskınlarında yine 10'dan fazla Filistinliyi gözaltına aldılar.  

Görüntülenme: 407 Tarih: 10 Kasım 2022 22:42
İŞGALCİ İSRAİL ASKERLERİNDEN BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE ŞAFAK BASKINI

İşgal güçlerinin Kudüs vilayetinde 5, Beytlahim'de 4, El-Halil'de 2, Tulkerem, Nablus ve Ramallah'ta da birer kişiyi gözaltına aldıkları haber verildi. 

İşgal güçlerinin Nablus'un güneyindeki El-Lubben Eş-Şarkiyye kasabasında İslam Mueyyed Mansur isimli genci; Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Tulkerem şehrinde Muntasar Mecdube'yi, Ramallah'ın kuzeybatısındaki Nebi Salih Köyü'nden Tahir Et-Temimi'yi, El-Ubeydiye kasabasından Salah Muhammed Ebu Serhan'ı, Beytlahim şehrinden Mehdi Cemil Zevahire'yi, Beytlahim'in merkezinde Cebelu Huleyfat'tan Muhammed ve Abd Hişam Azzam isimli kardeşleri gözaltına aldıkları bilgisi verildi. Kudüs vilayetinde ise Biddu kasabasından Muntasar Eş-Şeyh, Muhammed Ebu Iyd ve Izz Mansur'u, Kudüs şehrinin batısında yer alan Beytu Dakku kasabasından da Udey Isam Mirar ve Muhammed Ali Hamdan isimli şahısları gözaltına aldılar. 

İşgal güçleri bu gözaltı operasyonlarında aynı zamanda birçok eve girdi ve eşyalara zarar verecek şekilde aramalar yaptılar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar