BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞİ KİMSE DURDURAMAZ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi Hüsam Bedran, Filistin Yönetimi’nin ya da işgal rejiminin Batı Şeria’daki direnişi durdurmasının mümkün olmadığını söyledi. 

Görüntülenme: 576 Tarih: 08 Ekim 2022 10:04
BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞİ KİMSE DURDURAMAZ

Bedran, yerel El-Aksa kanalında yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin cinayetlerine misilleme olarak Batı Şeria’daki direniş eylemlerinde artış beklendiğini ifade etti.
 

Direnişin işgale karşı Filistin halkının tek seçeneği olduğunu belirten Bedran, Filistin halkının direnişin arkasında birlik olduğuna işaret etti.
 

“Filistin halkı Batı Şeria’da işgale karşı direnişten bıkıp usanmaz” diyen Bedran, Filistinlilerin yeni direniş metotları geliştirme gücüne sahip olduklarını bildirdi.
 

“Aslan Yuvası” adlı direniş gruplarının Filistin halkının işgale karşı mücadelede özel ve seçkin bir buluşu olduğunu söyleyen Bedran, Filistinli binlerce gencin söz konusu grupları kendine örnek aldığını belirtti.
 

Bedran, “Aslan Yuvası Grupları’ndaki gençler kendilerini feda etmeye hazırlar ve başarılı eylemler gerçekleştirme gücüne sahipler” dedi.
 

Çocuklarını Mescid-i Aksa uğruna şehit veren anneleri selamlayan Bedran, şehit annelerinin toplumun en temiz ve en yüksek konumunda olduklarını ifade etti.
 

Bedran, Filistin Yönetimi liderlerinin toplumdan kopuk yaşadıklarına ve direnişin yönünü saptırmak isteyenler olduğuna dikkat çekerek, asıl savaşlarının sadece işgale karşı olduğunu hatırlattı.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar