FİLİSTİNLİ ESİRLER YENİ BİR ZAFER KAZANDI

İsrail işgal rejiminin cezaevleri yönetiminin, müebbet hapislerin dönemsel olarak zorunlu nakile tabi tutulması kararından vazgeçtiğini açıklaması üzerine Ulusal Esirler Hareketi Acil Durumlar Yüksek Komitesi açlık grevi aşamasına geçmeme kararı aldı.  

Görüntülenme: 620 Tarih: 02 Eylul 2022 17:13
FİLİSTİNLİ ESİRLER YENİ BİR ZAFER KAZANDI

Komite'nin 6 numaralı bildirisinde; "Yüce Allah bize, düşmanlık güden ve sürekli sözleşmeleri bozan topluluğa karşı davalarına, ilkelerine sahip çıkan, kararlılık gösteren ve başı dik duran kesimin hesabına yazılacak bir zafer nasip etti." denildi. 

Bildiride, işgal rejiminin cezaevleri yönetiminin esirlerin onurları ve hakları için her türlü bedeli ödeme konusunda kararlı olduklarını fark ettiği, arkalarında siyonist işgal zindanlarındaki savaşçıları için her türlü bedeli ödemeye hazır bir halkın ve direnişin olduğunu gördüğü o yüzden birtakım baskıcı uygulamalarla ilgili kararlarından geri adım atmak zorunda kaldığı ifade edildi. 

Komite, esirlerin attığı her adımda onlara destek veren Filistin halkının tüm fertlerine ve dünyanın tüm özgürlerine teşekkür ettiğini dile getirdi. 

Komite, düşmanın geri adım atmak zorunda kalmasının önemli bir yönü olmakla birlikte bunun onun, karşısına direniş ve kararlılıkla çıkılmadıkça düşmanca tutumundan asla geri adım atmadığını da açıkça ortaya koyduğunu vurguladı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar