İSLAMİ CİHAD'TAN BAHREYNLİ BAKANA DESTEK

Filistin İslami Cihad hareketi, dün gece yaptığı açıklamada, Siyonist rejimle uzlaşmaya karşı çıktığı için görevden alınan Bahreyn bakanının tutumunu destekledi. 

Görüntülenme: 790 Tarih: 24 Temmuz 2022 07:11
İSLAMİ CİHAD'TAN BAHREYNLİ BAKANA DESTEK

İRNA'ya göre, Filistin İslami Cihad Hareketi , Siyonist rejim İsrail ile ilişkilerin normalleşmesine karşı olduğunu ifade eden Bahreyn Kültür ve Eski Eserler Bakanı bayan Mey bint Muhammed el'Halife'nin konumu ve Siyonist düşmanın Bahreyn'deki büyükelçisiyle tokalaşmamasını takdir etti. 

İslami Cihad Medya Sözcüsü Tarık Selmi, Bahreynli bakanının bu hareketinin pratik, cesur ve kararlı bir tavır olduğunu belirterek Bahreynli bakanla dayanışma içinde olduklarını bildirdi. 

Bu arada Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) yaptığı açıklamada, Siyonist işgal rejiminin büyükelçisi ile tokalaşmayı reddeden Bahreyn Kültür ve Eski Eserler Bakanı'nın tutumunu övdü. 

Benzer bir açıklama da, Filistin Mücahitler Hareketi'nden geldi ve  Bahreynli bayan bakanın cesur eylemini memnuniyetle karşıladı ve onunla dayanışmasını dile getirdi.

Ayrıca Filistin Halk Kurtuluş Cephesi de bu konuda bir bildiri yayınlayarak Bahreyn halkı dahil tüm Arap uluslarını Siyonist düşmanla ilişkilerin normalleştirilmesi suçuna karşı çıkmaya çağırdı.

parstoday

Yorumlar