ŞEHİD HAZİM'LE İŞGALCİ İSTİHBARATININ ŞİŞMİŞ BALONDAN İBARET OLDUĞU ANLAŞILDI

Direniş hareketleri bugün (12 Nisan Salı) yayınladıkları basın bildirisinde direnişçilerin Cenin'de mücadele alanında sağladığı ulusal birliği de takdir ettiklerini dile getirdiler.  

Görüntülenme: 933 Tarih: 13 Nisan 2022 22:50
ŞEHİD HAZİM'LE İŞGALCİ İSTİHBARATININ ŞİŞMİŞ BALONDAN İBARET OLDUĞU ANLAŞILDI

Filistin'deki direniş hareketleri işgale karşı açık ve Filistin'in bütün alanlarında kapsamlı bir savaş verildiğini, işgalcinin şiddet uygulamalarının ve ihlallerinin Filistin halkının bağımsızlık ve yurda dönüşün tek yolu olarak gördüğü direniş yolunda ilerlemesini durduramayacağını dile getirdi.

Açıklamada şehitlerin kanlarının boşa gitmeyeceği, işgalcilerin suçlarının da cezasız kalmayacağı, özellikle keyfi bir şekilde gerçekleştirdikleri cinayetlere direniş meydanlarında sert bir karşılık verileceği vurgulandı. 

Açıklamada şehit Raad Hazim'in gerçekleştirdiği eylemin, işgal rejiminin güvenlik ve istihbarat teşkilatının aslında şişirilmiş bir balondan ibaret olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğine dikkat çekildi. Şehit Raad Hazim'in babasının da işgal ordusuna ve onun abartılmış gücüne direnme konusunda bir simge haline geldiğine işaret edildi. 

Direniş hareketleri işgalci siyonistlerin Pesah Bayramı bahanesiyle Mescidi Aksa'da ayin düzenlemek ve buranın sahası içinde ayin kurbanı kesmek suretiyle burayı kirletmeye kalkışmalarının kendilerine de ağır bir maliyetinin olacağı uyarısında bulundu. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar