ŞEHİD AHMED ES-SA'Dİ HAKK'A UĞURLANDI

Cenin mülteci kampına İsrail işgal güçlerinin bugün (9 Nisan Cumartesi) sabah düzenlediği baskında çıkan çatışmada şehit edilen direniş komutanı Ahmed Nasır Es-Sa'di'nin cenazesi büyük bir kalabalığın katıldığı cenaze töreniyle kaldırıldı. 

Görüntülenme: 659 Tarih: 09 Nisan 2022 18:46
ŞEHİD AHMED ES-SA'Dİ HAKK'A UĞURLANDI

Törene katılanlar genç mücahidi ahirete uğurlarken gözyaşlarını tutamadı ve işgalci katillerden de intikam alınmasını isteyen sloganlar attılar. 

Cenaze bugün öğle saatlerinde Cenin'deki İbnu Sina Hastanesi'nin morgundan alınarak ailesinin ve yakınlarının son kez görmesi için evine getirildi. Ardından cenaze namazı kılındı ve yine büyük bir kalabalığın katıldığı törenle Cenin mülteci kampındaki Şehitler Mezarlığı'na defnedildi. 

Törene katılanlar işgalci siyonistlerin saldırılarında şehit edilen mücahitlerin kanının yerde kalmayacağını ve intikamlarının mutlaka alınacağını dile getirdiler. 

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın Cenin Tugayı komutanı olan Ahmed Es-Sa'di işgal güçlerinin bugün sabah Cenin mülteci kampına düzenlediği baskında çıkan çatışmada başından ve göğsünden vurularak şehit edilmişti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar