AVRO AKDENİZ GÖZLEM MERKEZİNDEN SİYONİST İSRAİL'E TEPKİ

 

Görüntülenme: 833 Tarih: 02 Şubat 2022 14:09
AVRO AKDENİZ GÖZLEM MERKEZİNDEN SİYONİST İSRAİL'E TEPKİ

Dün (1 Şubat Salı) İsrail işgal rejiminin, Filistinlilere yönelik sistematik ırk ayrımı politikası uyguladığına dair raporunu kamuoyuna açıklayan Uluslararası Af Örgütü'nü (Amnesty International) hedef alan işgal rejiminin tutumu hakkında açıklamada bulunan Avro-Akdeniz İnsan Hakları Gözlem Merkezi, işgalcinin saldırısının bir tür terör yöntemi olduğunu dile getirdi.  

Avro-Akdeniz Gözlem Merkezi, siyonist işgal rejiminin kendisine yönelen eleştirilerin önüne geçebilmek ve tepkileri engelleyebilmek için kişileri ve kurumları tehdit yöntemine başvurduğuna dikkat çekerek bunun da bir terör yöntemi olduğunu hatırlattı. 

Merkez, siyonist işgal rejiminin Dış İşleri Bakanı Lapid'i de Amnesty'yi, siyonist ırkçı politikayı gözler önüne seren raporu yüzünden hedef alan açıklamalarından dolayı kınadı.  

İşgal rejiminin Dış İşleri Bakanı Yair Lapid, Uluslararası Af Örgütü'nün raporunun utanç verici ve gerçeklikten ve adaletten yoksun olduğu iddiasında bulunmuştu. 

İşin gerçeğinde ise işgal rejiminin ırk ayrımcısı politikası Filistinlilerin hayatında yaşanan realiteyle zaten fiilen ispat edilen bir gerçek olduğu için asıl gerçeklikten ve adaletten yoksun olan işgal rejiminin bakanı Lapid'in sözleridir. Utandırıcı olan da siyonist bakanın böyle bir ırkçı politikayı savunabilecek ve üstü örtülmesi mümkün olmayan bir gerçeğin üstünü örtmeye kalkışacak kadar arsızlaşabilmesidir. Uluslararası güçlerin ve onların güdümündeki rejimlerin asıl böyle bir yüzsüzlükle sarmaş dolaş olmaktan utanması gerekir.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar