DİRENİŞİN KIRMIZI ÇİZGİSİ: FİLİSTİNLİ ESİR KADINLAR (VİDEO)

 

Görüntülenme: 1263 Tarih: 26 Aralık 2021 12:35
DİRENİŞİN KIRMIZI ÇİZGİSİ: FİLİSTİNLİ ESİR KADINLAR (VİDEO)

Filistin direnişinin önde gelen isimleri Nuceba Hareketi’nin Gazze muhabirine Filistinli kadın esirlerin durumu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptılar.

HALİD EBU HİLAL (El Ahrar Hareketi Genel Sekreteri): "Biz Filistin direniş grupları olarak konuyu ciddiyetle takip ediyoruz. Siyonist rejimin kadın ve erkek esirlerimize saldırmasına sessiz kalmayacağız. Meselenin halledilememesi durumunda, yeni bir yöntem getirme işi direnişin ve Filistin halkının elinde olacak. Batı Şeria, Kudüs ve 1948 topraklarındaki bireysel operasyon kahramanlarını zafere ve intikam almaya çağırıyoruz. Esir kadınlarımızın onur ve haysiyeti için bizler ahd ediyoruz ki onları bu işgalcilerin saldırıları karşısında yalnız bırakmayacağız."
MÜMİN AZİZ (Mücahidin Hareketi): ‘’Siyonist rejimin hapishanelerdeki esir kadın ve erkeklere yaptığı vahşi saldırılar bölgeyi ateşe atacaktır. Zira esir kadınlar bizim haysiyetimiz ve namusumuzdur ve biz onları tüm gücümüzle savunacağız."
MUHAMMED EL BERİM EBU MÜCAHİD (Filistin Halk Direniş Komiteleri Sözcüsü): "Biz, işgalcilerin esir kadınlar hakkında yaptığı şeyin bir savaş suçu olduğuna inanıyoruz ve bu yüzden siyonist düşmanın cezalandırılması gerekir. Direniş, bu suçlar karşısında eli kolu bağlı oturmayacak. Bugün direniş grupları hazır olda bekleme kararı aldı. Direniş, esirleri işgalcilerin hapishanelerinde yalnız bırakmayacak. Düşman, esir kadın ve erkekler aleyhine işlediği suçların bedelini ve işgalcilerin hapishanelerinde yaşanan şeylerin sonuçlarını ödemeli."

kudusgunu.com

Yorumlar