BATI ŞERİA'DA FİLİSTİNLİ BİR KADIN ŞEHİT OLDU

 

Görüntülenme: 891 Tarih: 24 Aralık 2021 01:24
BATI ŞERİA'DA FİLİSTİNLİ BİR KADIN ŞEHİT OLDU

Bugün (24 Aralık Cuma) sabah, Batı Şeria bölgesindeki Ramallah'ın kuzeyinde yer alan 60 nolu yolda orta yaşın üzerinde bir Filistinli bayanın bir yahudi yerleşimcinin araçla çarpması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilerde yahudi yerleşimcinin Filistinli kadına kasten çarptığı, bunun sonucunda kadının ağır yaralandığı ve daha sonra da hayatını kaybettiği belirtildi. 

Kaynaklarda yerleşimcinin çarptığı kadının 55 yaşındaki Gadir Enis Musalime isimli şahıs olduğu, çarpma olayından sonra yahudi yerleşimcinin olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştığı belirtildi. 

Filistinlilerin arazilerinin gasp edilmesi suretiyle inşa edilen yahudi yerleşim merkezlerine yerleştirilen yahudi göçmenler Filistinlilere karşı çeşitli şekillerde terör estiriyorlar. Başvurdukları terör ve şiddet yöntemlerinden biri de insanlara araçlarla yolda, caddede ve sokakta kasıtlı olarak çarpmak suretiyle ölümlerine veya yaralanmalarına neden olmak. 

Onların bu terör eylemleri ve vahşi saldırıları hep cezasız kaldığı için Filistinlilere karşı vahşet ve dehşet fırtınaları estirmeye devam ediyorlar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar