FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN ORTAK MESAJ

Filistin direniş grupları, Filistin halkını Siyonist düşmanla yüzleşmelerini hızlandırmaya çağırdı ve İntifada ve devrimin onları Siyonist vahşetten kurtarmanın tek yolu olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 966 Tarih: 22 Aralık 2021 15:23
FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN ORTAK MESAJ

Şahab haber ajansına göre, Filistin direniş grupları Salı günü yayınladıkları bildiride, siyonist hapishane başkanlarının Filistinli erkek ve kadın mahkumlara karşı işlediği suçların ve vahşi saldırganlığının onların irade ve kararlılıklarını kırmayacağını bildirdi. 

Filistinli gruplardan yapılan açıklamada, "Siyonist rejim, hapishanelerindeki olaylardan sorumludur ve Filistinlilerin Siyonist gardiyanlara yönelik herhangi bir operasyonu, bu rejimin suçlarına bir tepkidir" denildi.

Filistinli gruplar, Batı Şeria ve Kudüs'teki şehadet operasyonlarını kutlarken, bu operasyonların direnişin sahada devam ettiğini ve Filistin gençliğinin her zamanki gibi devrimci olduğunu kanıtladığını vurguladı.

Siyonistler, yayılmacı hedeflerine ulaşmak için her gün Filistin'in çeşitli bölgelerine saldırıyorlar. Çatışmalarda çok sayıda Filistinli şehit oluyor ve yaralanıyor. 

parstoday

Yorumlar