SİYONİST YERLEŞİMCİLER KUDÜS'TE BİR OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ BIÇAKLADI

Kudüs'te bir otobüs şoförünün bugün (17 Eylül Cuma) sabah, kullandığı otobüsün direksiyonunun başında olduğu sırada yahudi yerleşimciler tarafından bıçaklanarak yaralandığı haber verildi.  

Görüntülenme: 1252 Tarih: 17 Eylul 2021 17:50
SİYONİST YERLEŞİMCİLER KUDÜS'TE BİR OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ BIÇAKLADI

Kudüs'teki haber kaynaklarının verdiği bilgilere göre, bir İsrail şirketi olan Egged Taşımacılık Şirketi'ne ait otobüste şoför olarak çalışan ve Kudüs'ün Silvan beldesi ahalisinden olan Muhammed Ebu Nab, yahudi yerleşimcilerin bıçaklı saldırılarına maruz kaldı. 

Kaynaklarda yerleşimcilerin şoför Ebu Nab'a otobüsü sürmekte olduğu bir sırada saldırıda bulundukları ve yaralanan şoförün  hastaneye kaldırıldığı, yarasının durumunun çok tehlikeli olmadığı belirtildi.

Siyonist işgal güçleri tarafından özel olarak himaye edilen ve yaptıkları aşırılıklardan dolayı da sorguya çekilmeyen yerleşimciler gerek Kudüs'te ve gerekse her tarafına yahudi yerleşim merkezleri inşa edilmiş olan Batı Şeria bölgesinde sık sık Filistinlilere saldırılarda bulunuyorlar. 

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) İletişim Bürosu tarafından bu ay yayınlanan raporda yerleşimcilerin geçtiğimiz Ağustos ayı içinde toplam 2063 saldırı gerçekleştirdikleri dile getirilmişti. Yerleşimcilerin saldırıları işgalci askerlerin ve polislerin düzenlediği baskınların, saldırıların ve tutuklamaların dışında kalanlar. 

İşgal rejimi Filistin topraklarını Filistinliler için iyice çekilmez hale getirmek suretiyle onları göçe zorlamak için bütün yolları deniyor. İşgal rejiminin sivil kıyafetli gerilla güçleri niteliğindeki yerleşimci militanlara da bu amaçla son raddesine kadar fırsat veriyor. 

Yahudiler dünyada hesaba çekilmedikleri gibi ahirette de sorgulanmayacaklarını düşünüyorlar. Çünkü onların inancına göre Tanrı her zaman yahudilerden yana olacak ve zaten her yılın Yom Kippur bayramında onların bütün günahlarını siliyor. Yahudilerde dün ve evvelki gün Yom Kippur'du ve bu vesileyle bütün günahlarının Tanrı tarafından silindiğini ve artık sütten çıkmış ak kaşık gibi olduklarını düşünüyorlar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar