SİYONİST İSRAİL ASKERLERİ BATI ŞERİA'DA EVLERE BASKIN DÜZENLEDİ

Siyonist işgal güçleri bugün gece saatlerinden itibaren işgal altındaki Batı Şeria’nın değişik bölgelerinde yine baskınlar ve tutuklamalar gerçekleştirdiler. İşgalcilerin bu baskınlarında birçok Filistinlinin evine girdikleri haber verildi.  

Görüntülenme: 1225 Tarih: 19 Haziran 2021 15:23
SİYONİST İSRAİL ASKERLERİ BATI ŞERİA'DA EVLERE BASKIN DÜZENLEDİ

Verilen bilgilere göre işgalciler Batı Şeria’nın güney kısmında yer alan El-Halil’de değişik bölgelere baskınlar düzenlediler. Bu baskınlardan birinde özgürleştirilmiş eski esirlerden Yusuf Ebu Ras’ın evine girdi, kendisini ortada sorguya çekti sonra da istihbarata gitmesini isteyen bir tebliğ bıraktılar. 

Ramallah’ta işgal güçleri şehrin doğusundaki Silvad kasabasının girişinin yakınında bir Filistinli vatandaşı gözaltına aldılar. Verilen bilgilere göre işgal güçleri Osman Muhammed Hammad isimli vatandaşı işgalcilerin bulunduğu alandan geçerken gözaltına aldılar. 

Kalkiliya’da işgalciler, Cenin vilayetinin ahalisinden olan Gassan Adnan El-Atruş isimli vatandaşı gözaltına aldılar. 

Nablus’un güneyindeki Beyta beldesinde Cebel Sabih mıntıkasında gece vakti yine işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmalar çıktı. İşgalciler Nablus şehrinin doğusundaki Beytu Furik kontrol noktasını kapattı ve burada belirsiz bir maddeyi patlatarak imha ettiler. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar