SİYONİST İŞGALCİLER BATI YAKA'DA DUVARLARA HZ. PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET İÇEREN YAZILAR YAZDI

15 Haziran Salı günü düzenlenen Bayrak Yürüyüşü esnasında İslam'ın peygamberi Hz. Muhammed'e hakaret eden sloganlar atan işgalci yahudi yerleşimciler bu kez de Batı Yaka bölgesinde Ölü Deniz'e giden yol kenarlarındaki duvarlara, yine Hz. Peygamber'e hakaret içerikli yazılar yazdılar.  

Görüntülenme: 1166 Tarih: 19 Haziran 2021 07:50
SİYONİST İŞGALCİLER BATI YAKA'DA DUVARLARA HZ. PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET İÇEREN YAZILAR YAZDI

Fanatik yerleşimcilerin büyük bir provokasyon niteliği taşıyan Bayrak Yürüyüşü'ne işgal rejimi tarafından izin verilmesi Filistinlilerin büyük tepkisine neden olmuştu. Filistinlilerin tepkisi karşısında iyice azıtan ve haddi aşan siyonist yerleşimciler yürüyüş esnasında Hz. Peygamber'e hakaret amaçlı çok çirkin ve iğrenç ifadelerle sloganlar atmışlardı. 

Filistin halkı, yahudi yerleşimcilerin bu aşırılıkları ve dünya nüfusunun yüzde otuzuna yakın bir kısmını oluşturan Müslümanların tümünün büyük saygı duyduğu Hz. Peygamber'e çirkince saldırmaları karşısında tepki gösterdi ve protesto eylemleri düzenledi. İşgal rejiminin güvenlik güçleri siyonistlerin Müslümanların kutsallarına saldırması ve provokatif eylemleri karşısında onları himaye ederken, Filistinlilerin onların bu saldırgan tutumlarını protesto amaçlı gösterilerine müdahale etmiş ve bu yüzden dün Cuma namazı sonrasında Mescidi Aksa çevresinde düzenlenen gösterilerin engellenmeye çalışılması çatışmalara neden olmuştu. 

İşgal rejiminin tutumundan cesaret alan fanatik yerleşimciler bu kez iğrenç saldırgan tutumlarını daha da ileri götürerek Filistin'in Batı Yaka bölgesinde yer alan Ölü Deniz'e giden yolun kenarlarındaki duvarlara yine Hz. Peygamber'e hakaret amaçlı yazılar yazdılar. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar