FİLİSTİN DİRENİŞİ OYUNCAKTAN SİLAH MI YAPIYOR?

 

Görüntülenme: 1519 Tarih: 04 Şubat 2021 17:24
FİLİSTİN DİRENİŞİ OYUNCAKTAN SİLAH MI YAPIYOR?

Siyonist rejim iç istihbarat servisi Şabak, bu servis ile İsrail polisinin El Halil'de ortak düzenlediği operasyonda, Batı Şeria'da ölümcül ateşli silaha dönüştürülen airsoft (plastik oyuncak tabanca) silah kaçakçılığı yaptıkları şüphesiyle 3 İsrailli ve 2 Filistinlinin tutuklandığı haberinin yayınlanmasına izin verdi.

Siyonist Kanal 7 televizyonunun haberine göre, son yıllarda Batı Şeria'da endişelendirici şekilde silah sayısının arttığı gözleniyor. Bu silahlar işgalcilere ve Siyonist ordu güçlerine karşı düzenlenen operasyonlarda kullanılıyor.

Haberde, oyuncaktan dönüştürülen silahlara standart silahlardan daha ucuza ve daha kolay ulaşılabildiği zira bazı airsoft silah parçalarının daha sağlam parçalarla değiştirildiği bilgisi yer alıyor. 

Şabak, son yıllarda özellikle 2009'da Kudüs'te ulusal karargah yakınındaki saldırıda, Ekim 2015'te Siyonist bir kadının öldürülmesi ve iki sene önce Batı Şeria'da Siyonist orduya karşı yapılan operasyonlarda oyuncaktan dönüştürülmüş silahların kullanıldığını açıkladı. 

Şabak ayrıca airsoft silahların ticaretine ve Batı Şeria'daki unsurlar aracılığıyla bu silahların alınmasına ceza uygulamaya devam edeceklerini vurguladı. Bu oyuncak silahlar Filistinli direniş gruplarının elinde Siyonist İsrail hedeflerine saldırmak üzere öldürücü silahlara dönüştürülüyor.

kudusgunu.com

Yorumlar