BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE TUTUKLAMA FURYASI

 

Görüntülenme: 2806 Tarih: 17 Haziran 2020 08:37
BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE TUTUKLAMA FURYASI

Siyonist İsrail güçleri, dün gece ve bu sabah işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs’ün farklı bölgelerinde evlere düzenledikleri baskınlar sırasında aralarında Kudüslü bir kadın ve oğlunun da olduğu birçok Filistinliyi farklı gerekçelerle tutukladı.
 
Siyonist İsrail güçleri işgal altındaki Kudüs’ün “Eski Şehir” bölgesinde Ethem ez-Zateri adındaki Filistinli genci tutukladı. Diğer yandan Kudüs’e bağlı Silvan beldesinde hapishanedeki oğullarını ziyaret etmeye giden İman el-Avar ile oğlu Cibril işgal güçleri tarafından tutuklandı.
 
İşgal güçleri, el-Halil’e bağlı Dura beldesine baskın düzenledikten sonra evlerini bastığı 16 yaşındaki Mustafa Semir ile aynı yaştaki Mecdi Fevaz adındaki çocukları gözaltına aldı.
 
Siyonist güçler, Eriha kentindeki “Akaba Ceber” mülteci kampına baskın düzenledi, ayrıca, kente bağlı Ayn el-Beyda köyünün girişine askeri bariyer kurarak köye giriş ve çıkışları kapattı.
 
Siyonist İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs’te Filistinlilere yönelik günlük gerçekleştirdiği tutuklama operasyonlarını sürdürüyor.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar