ZİYAD EN-NEHALE: KAHRAMAN FİLİSTİN HALKI DİRENİŞE DEVAM EDECEK

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Tahran’ın Azadi Stadyumu’nda 100 bin İranlının huzurunda “Filistin milleti, Kur’an, İslam ve İran’ın desteği sayesinde Siyonist rejime karşı kazanacaktır” dedi. 

Görüntülenme: 175 Tarih: 27 Mart 2024 10:14
ZİYAD EN-NEHALE: KAHRAMAN FİLİSTİN HALKI DİRENİŞE DEVAM EDECEK

Yüzbinlerce İranlı, İmam Hasan'ın (as) doğum yıldönümünü anmak ve Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkına desteğini göstermek amacıyla Salı günü Azadi Stadı'nda düzenlenen büyük Kur'ani törene katıldı.

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nahle burada yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi: ‘Bu mübarek ayda ve bu mübarek günde (İmam Hasan Mücteba'nın a.s doğum yıldönümü), Kur’ani buluşma gününde ve bu İslam diyarında, siz büyük İran milletini selamlıyorum.

Bedeniniz Tahran’da ama her birinizin kalbi Filistin’de atıyor. Filistin’in kalbi de Tahran ve İran halkıyla beraberdir. Kur’an-ı Kerim bizi her zaman birleştirdi ve buluşturdu ve yine bu Kur’an-ı Kerim böyle bir toplantının düzenlenmesini sağladı.

Bugün, Filistin’in ve Kuran’ın bâki kalacağını ve kahraman Filistin halkının direnişine devam edeceğini vurguluyorum.

Filistin’de direnenler, Kur’an hafızları, Kur’an okuyanlar, Kur’an’a yakın insanlardır ve işte bu Kur’an’la direniş sahnesinde bulunmuşlar ve direnmeye de devam edeceklerdir.

İsrail asla kazanamayacak, İslam’la, Kuran’la ve İran İslam Cumhuriyeti’nin desteğiyle İsrail’i mutlaka yeneceğiz.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun ve bu kutlu gün size mübarek olsun.

rasthaber

Yorumlar