KUDÜS GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ GAZZE'DE İFTAR YEMEĞİ DAĞITIMINA BAŞLADI

Kudüs Gönüllüleri Derneğinin, 7 Ekimden itibaren topladığı yardımları hiçbir kesinti yapmadan Hamas, İslami Cihad ve Filistin yardım derneği yetkililerine elden teslim ettiği biliniyor. Daha önce Gazze'de yardım kumanyası dağıtan Kudüs Gönüllüleri Derneği Ramazan ayı ile birlikte 1000 aileye iftarda sıcak yemek dağıtımına başladı. 

Görüntülenme: 191 Tarih: 19 Mart 2024 13:22
KUDÜS GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ GAZZE'DE İFTAR YEMEĞİ DAĞITIMINA BAŞLADI

7 Ekim Aksa Tufanı'ndan hemen sonra Gazze için yardın kampanyasına başlayan Kudüs Gönüllüleri Derneği Gazzeli Müslümanlarla ve Gazze direnişi ile vebütün olarak Direniş Cephesi ile her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz diyerek Gazze'ye acil yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Kudüs Gönüllüleri Derneğinin, 7 Ekimden itibaren topladığı yardımları hiçbir kesinti yapmadan Hamas, İslami Cihad ve Filistin yardım derneği yetkililerine  elden teslim ettiği biliniyor.  Daha önce Gazze'de yardım kumanyası dağıtan Kudüs Gönüllüleri Derneği Ramazan ayı ile birlikte 1000 aileye iftarda sıcak yemek dağıtımına başladı.

Ekran Gazetesi olarak Gazze'ye ulaşmanın zorluğunuda aşarak Gazze'ye yardımları ulaştıran, Gazze halkına Kumanya ve iftarda sıcak yemek dağıtan  yardımları birinci elden İslami Cihad ve Hamas yetkililerine teslim eden, Gazze yardımlarından dernek giderleri için hiçbir kesinti yapmayan Kudüs Gönüllüleri Derneğini tebrik ediyor okuyucularımızı Gazze'ye yardımlarını Kudüs Gönüllüleri aracılığı ile yapmaya çağırıyoruz. 

ekrangazetesi.com

Yorumlar