SELAME MARUF SİYONİST MEDYANIN YALANLARINA CEVAP VERDİ

Gazze'deki Hükümet Enformasyon Ofisi Başkanı Selame Maruf, siyonist işgalcilere ait Yedioth Ahronoth gazetesinin ve onunla irtibatlı karanlık ilişkiler içindeki birtakım medya organlarının, Gazze'de aşiret muhtarlarının güvenlik görevlileri tarafından idam edildiği iddiasının tamamen yalan ve iftira olduğunu dile getirdi.  

Görüntülenme: 107 Tarih: 15 Mart 2024 22:09
SELAME MARUF SİYONİST MEDYANIN YALANLARINA CEVAP VERDİ

Maruf bugün (14 Mart Perşembe) yaptığı basın açıklamasında siyonist medyanın bu türden yalan ve iftiralar yaymaya çalışmaktaki amacının Filistin'deki iç dayanışmayı sarsmak ve karışıklık çıkarmak olduğunu vurguladı. 

Maruf, Gazze'de güvenlik görevlilerinin sadece yasal yetkilerini kullandıklarını ve Filistin halkının tüm aşiretleriyle ve aileleriyle de güçlü irtibatlarının olduğunu bu güçlü irtibatın karşılıklı olarak sevgi ve saygıya dayalı sağlam köprüler kurulmasına imkan sağladığını, hukuka aykırı hiçbir şey yapılmadığını ifade etti. 

Açıklamada Gazze'deki tüm aşiretlerin direnişle çok sıkı bir dayanışma içine girmek suretiyle, işgal rejiminin şimdiye kadar onları kullanarak fitne çıkarma konusunda bütün hayallerini boşa çıkarmayı başardığına, işgalcilerin uzantılarıyla her ne şekilde olursa olsun işbirliği içine girmeyi kesinlikle reddettiğine dikkat çekildi. 

Siyonist işgalciler kendilerinin vahşi katliamlarının üstünü örtmek amacıyla zaman zaman dezenformasyon faaliyetleri yürüterek Gazze'deki halka, aşiretlere, bu halkın haklarını savunmak için mücadele eden direnişe, halkın her yönden destek verdiği idari mekanizmaya ve güvenlik teşkilatına yönelik yalan ve iftiraları yaymaya çalışıyor. 

Avro-Akdeniz İnsan Hakları Gözlem Merkezi Müdürü Rami Abduh, Gazze'deki aşiret muhtarlarının uluslararası kurumların temsilcileriyle yaptıkları toplantıda, kendilerine yönelik işbirliğini talebini kesin bir şekilde reddettiklerini ve bu konuyu aşiretlerin evlatlarının oluşturduğu güvenlik organlarına ve polis teşkilatına bırakmayı tercih ettiklerini dile getirdiklerini açığa çıkardı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar