GAZZE DİRENİŞİ KARADA SİYONİST ORDUYA NEFES ALDIRMIYOR

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları bugün (7 Şubat Çarşamba) Aksa Tufanı'nın 124'üncü gününde Gazze'de siyonist işgal güçlerine ağır darbeler vuran eylemlerine devam etti. Gerçekleştirilen eylemlerde işgal askerlerinden birçok kişinin tasfiye edildiği belirtildi.  

Görüntülenme: 156 Tarih: 07 Şubat 2024 20:47
GAZZE DİRENİŞİ KARADA SİYONİST ORDUYA NEFES ALDIRMIYOR

Kassam Tugayları, Han Yunus'un batısında bir binanın içerisine saklanan işgalci askerlerden bir grubun üzerine TBG modeli antitank füzesi ardından da anti personel füzeler attığını duyurdu. 

Açıklamada mücahitlerin, hedef alınan işgalci askerlerin birçoğunun öldürüldüğünü kalanlarının da yaralandığını teyit ettikleri, saldırıdan sonra içeriden bağırtı seslerinin duyulduğu ifade edildi. 

Bu arada İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları mücahitlerinin de 7 kişiden oluşan ve Han Yunus'un batısındaki Hayat Okulu yakınında, Havuz mıntıkasında bir eve saklanan bir işgalci asker grubunun tamamını TBG füzeleriyle katlettikleri açıklandı.

Ayrıca işgal güçlerine ait quadcopter tipi bir dronun El-Bureyc Mülteci Kampı üzerinde istihbarat amaçlı çekim yaptığı sırada düşürülüp ele geçirildiği bildirildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar