SİYONİST ORDU GAZZE'DE KAYIP VERMEYE DEVAM EDİYOR

İzzeddin El Kassam Tugayları dün verdikleri son raporda, 2 Merkava tankı, 2 personel taşıyıcı ve bir buldozerin imha edildiğini duyurdu; bu konu Saraya El Kudüs operasyonuna ilişkin benzer raporunda da kaydedildi. 

Görüntülenme: 160 Tarih: 07 Şubat 2024 18:34
SİYONİST ORDU GAZZE'DE KAYIP VERMEYE DEVAM EDİYOR

İranpress haber ajansının bildirdiğine göre Hamas hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında El Yasin 105 roketiyle işgalci güçlere ait Merkava tankını hedef alarak imha etti.
El Kassam Tugayları ayrıca Han Yunus şehrinin batısındaki El Havuz bölgesinde işgalcilere ait bir Merkava tankını da aynı tip roketle imha etti.
Filistinli mücadeleci grup, başka bir operasyonda Gazze şehrinin batısındaki El Cevazat bölgesinde El Yasin 105 roketleriyle 2 işgal aracını hedef aldı.
Ayrıca El Kassam Tugayları, Han Yunus'un batısındaki El Bahr Caddesi'nde "Şovaz 1" anti zırh bombayı ateşleyerek Siyonistlerin "D9" zırhlı buldozerini imha etti.
El Kassam Tugayları ayrıca Han Yunus kentinin batısındaki El Havuz bölgesinde bir evin içinde pusuda bekleyen bir grup İsrail askerinin "TBG" anti zırh roket tarafından hedef alındığını vurguladı.
Başka bir operasyonda bu Filistinli mücahit gücü, Gazze şehrinin batısındaki El Cameat bölgesinde bir subay ve bir Siyonist askeri hedef aldı.
İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Saray El Kudüs de güçlerinin, Gazze şehrinin batısındaki bir apartman dairesinde saklanan İsrail ordu güçlerini “85 anti zırh” roketi kullanarak hedef almayı başardığını ve onları öldürüp yaraladığını bildirdi. Bu arada; İsrail ordusu Salı gecesi, İsrail ordusunun 401'inci Tugayındaki 601'inci tabur komutan yardımcısı David Şakuri'nin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda öldürüldüğünü duyurdu.

parstoday

Yorumlar