GAZZE'DE DİRENİŞ DEVAM EDİYOR

İslami Direniş Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları başta olmak üzere Gazze'de faaliyet yürüten Filistin direniş hareketlerine mensup mücahitlerin işgalci siyonistlere karşı mücadeleleri kararlılıkla devam ediyor ve mücahitler yine işgalci askerleri pusuya düşürerek ağır kayıplar verdirmeye devam ediyorlar.  

Görüntülenme: 326 Tarih: 03 Ocak 2024 20:37
GAZZE'DE DİRENİŞ DEVAM EDİYOR

Kassam Tugayları'nın işgal güçlerinin iki hava araçlarını düşürmeyi başardığı bildirildi. 

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güney kesiminde yer alan Han Yunus vilayetinde işgalcilere ait bir tankı El-Yasin 105 füzesiyle vurarak etkisiz hale getirmeyi başardı. 

Yine Gazze Şeridi'nin güney kesimindeki Huza'a kasabasının doğusunda 7 işgalci piyade askerine karşı iki adet anti personel paket bombayı patlatarak askerlerin kimisinin ölmesine kimisinin de yaralanmasına sebep oldular. 

Han Yunus'un doğusunda işgalcilere ait D9 modeli bir buldozeri de El-Yasin 105 füzesiyle vurdular. 

Et-Tuffah Mahallesi'nde de işgalcilerin bir tanklarıyla bir buldozerlerinin Şuvaz bombasıyla ve El-Yasin 105 füzesiyle vurulduğunun tespit edildiği ifade edildi. 

Kassam mücahitleri Cebelu'r-Ris'in doğusunda işgal askerlerinin bir komuta merkezini ve toplu halde bulunan askerlerini havan toplarıyla vurdular. 

Et-Tuffah ve Ed-Durrec mahallelerinin doğusunda da işgalcilerin bazı askeri araçları havan toplarıyla vuruldu. 

Kassam Tugayları'nın Gazze şehrinin doğusunda işgalcilerin Hermes 900 tipi bir dronlarını uçaksavar füzesiyle düşürerek el koymayı başardıkları belirtildi. 

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları da Han Yunus'un doğusundaki Maan bölgesinde İmam Ali Camisi civarında işgal askerlerine havan toplarıyla yoğun bir şekilde saldırı düzenlediklerini açıkladı. 

Kudüs Tugayları El-Bureyc Mülteci Kampı'nın kuzeyinde de iki işgalci askeri pusuya düşürdüklerini bunlardan birini öldürdüklerini birini de yaraladıklarını duyurdu. 

Kudüs Tugayları ayrıca birçok noktada mücahitlerinin işgal askerlerine karşı otomatik silahlarla yoğun çatışmalara girdiklerini bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar