GAZZELİ DOKTORLARDAN ÇAĞRI

El-Mayadeen’in raporuna göre, Siyonist rejim güçleri Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine, özellikle de Gazze Şeridin'in güneyinde yer alan Han Yunus'a yönelik hava saldırılarına yeniden başladı. 

Görüntülenme: 272 Tarih: 05 Aralık 2023 03:15
GAZZELİ DOKTORLARDAN ÇAĞRI

Bu rejimin ağır silah birlikleri Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus ve Refah'ın doğu bölgelerine yönelik saldırılarını da yoğunlaştırdı.

Han Yunus'ta bulunan Darüsselam Hastanesi'ndeki doktorlar ve hastalar, Siyonist ordusunun bu hastanenin çevresine yönelik yoğun saldırıları sonrasında yardım istedi. Çok sayıda Filistinli mülteci de Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan Kemal Advan Hastanesi'ne sığındı.

El-Cezire, Siyonist işgalin Şeyh Rızvan mahallesinin güneyindeki yerleşim alanlarına yönelik saldırılarında onlarca kişinin şehit olduğunu ve yaralandığını bildirdi.

UNICEF Teşkilatı Sözcüsü James Elder, Gazze'nin güneyindeki saldırıların da bölgenin kuzeyindeki saldırılar kadar vahşice olduğunu vurguladı.

Elder X sosyal medya hesabında bir mesaj yayınlayarak Siyonist işgal ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki barbarca saldırılarından duyduğu kaygıyı dile getirdi ve kalıcı ateşkes çağrısında bulundu.

Elder şunları ekledi: Çocuklara karşı savaşı durdurabileceğimize inanmalıyız. Sessiz kalmak suç ortaklığı olmaktır.

tesnim

Yorumlar