GAZZE SOYKIRIMINDA 34. GÜN

Siyonist katillerin Gazze bölgesine soykırım savaşı ve vahşi katliamları bugün 34'üncü gününde yine devam ediyor. Cephe savaşlarında sürekli kayıplar veren, tankların üstünde Gazze'nin içine ite ite soktukları askerlerini tabutların içinde geri taşımak zorunda kalan siyonist canavarlar bunun intikamını almak için yine kundaktaki bebekleri hedef alan saldırılarına ve çocuk katliamlarına devam ettiler.  

Görüntülenme: 323 Tarih: 09 Kasım 2023 07:26
GAZZE SOYKIRIMINDA 34. GÜN

Siyonist katiller dün gece yine Gazze'nin muhtelif bölgelerinde sivillerin ikamet ettiği yerlere yönelik yüzlerce hava saldırısı gerçekleştirdi ve yüzlerce evi içinde ikamet edenlerin üstüne yıktılar. Bu arada bölge ahalisini her türlü insani hizmetten yoksun, aç ve susuz bırakmak amacıyla altyapı hizmetlerini hedef alan saldırılarına da devam ettiler. 

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri işgal güçlerinin gece yarısından itibaren başlattıkları hava saldırılarını sabaha kadar kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerini dile getirdi. 

Sağlık ekipleri, işgalcilerin saldırılarına maruz kalan Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki En-Nadi mıntıkasında bulunan Rebi' ailesine ait evin enkazının altından 9 ceset çıkardıklarını dile getirdiler. 

Gazze'nin kuzeyindeki Ebu Şarah Kavşağı'na yapılan saldırıda da birçok kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. 

İşgal güçleri bugün (9 Kasım Perşembe) sabah Gazze'nin batısındaki En-Nasr Çocuk Hastanesi'nin girişine saldırı düzenlediler. Bu da günlerden beri özellikle hastaneleri hedef alan saldırılarının bir yenisi oldu. 

Hükümet İletişim Bürosu tarafından yapılan açıklamada işgal güçlerinin hastaneleri hedef alan vahşi ve çirkin savaşı çerçevesinde dün gece de Şifa Hastanesi'nin sahasına top mermileri attıklarını belirtti. 

İşgal güçleri bunların dışında da birçok noktaya yönelik saldırılar gerçekleştirdi ve hepsinde yine katliamlara sebep oldular.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar