GAZZE KATLİAMINDA 33. GÜN

Çağın zulüm güçlerinin İslam aleminin kalbine sapladığı ve gözü gibi koruduğu katil siyonist vahşetin Gazze halkına yönelik olarak başlatmış olduğu insanlık dışı soykırım savaşı bugün (8 Kasım Çarşamba) 33'üncü gününde yine devam ediyor.  

Görüntülenme: 368 Tarih: 08 Kasım 2023 00:26
GAZZE KATLİAMINDA 33. GÜN

İşgal güçleri bu soykırım savaşlarında Gazze'nin her tarafında sivillere ait alanlara yüzlerce saldırı gerçekleştiriyor ve bombalar yağdırıyorlar. Vahşi saldırılarına bir an bile ara vermeyen siyonist katiller dün gece yine Gazze'nin her tarafına havadan bombalar yağdırdılar. 

Soykırım savaşlarına karadan da destek vermeye çalışan işgal güçleri Gazze'nin değişik bölgelerinden sızma denemeleri yaptılar. Ancak karadaki sızmalarının hepsinde karşılarında direnişin kararlı mücadelesini buldular. Bu yüzden birçok askerleri ve askeri araçları karada mücahitler tarafından pusuya düşürülerek etkisiz hale getirildi. 

Karadaki kayıplarını savunmasız, sivil kalabalıklardan çıkarma uygulamasını sürdüren siyonist katiller yine havadan bombalar yağdırarak onlarca binayı sahiplerinin üstüne yıktılar. 

İşgalcilerin topları Gazze şehrinin batısında, evlerini terk etmek zorunda kalan bazı kişilerin sığındığı bir okulu hedef alarak birçok kişinin şehit olmasına veya yaralanmasına neden oldu. 

Gazze Şeridi'nin kuzey kesiminde yer alan Cibaliya Mülteci Kampı'nda Ebu Zahir ailesinin evinin işgal güçleri tarafından vurulması sonucu 9 kişinin şehit olduğu, bazı kişilerin de yaralandığı haber verildi.

Gazze'nin güneyindeki Han Yunis ve Rafah'ın doğusunda da işgalciler tarafından toplarla saldırılar düzenlendiği belirtildi. 

Uluslararası Kızılhaç Teşkilatı kendilerinin yardım konvoylarının dün akşam işgal güçlerinin saldırılarına maruz kaldığını açıkladı.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar