AKSA TUFANI SAVAŞI 19. GÜNÜNDE

Siyonist işgal güçleri, Gazze'de sivil ve savunmasız insanlara yönelik vahşi saldırılarını bugün (25 Ekim Perşembe) 19'uncu günde de sürdürüyorlar. 

Görüntülenme: 282 Tarih: 25 Ekim 2023 18:37
AKSA TUFANI SAVAŞI 19. GÜNÜNDE

Şehitlerin sayısı her saat artıyor. Çünkü işgal güçleri özellikle sivil kalabalıkların bulunduğu noktaları veya meskun evleri saldırılarında hedef alıyor. ABD ve Avrupa ülkeleri bu vahşi saldırılarında siyonist işgal rejime tam gaz destek verirken, İslam dünyası da ne yazık ki sadece kınama açıklamalarında bulunmak suretiyle olayları seyretmekle yetiniyor. 

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgilere göre işgal güçleri bu gece yaptıkları saldırılarda yine sivillerin bulunduğu evleri ve tesisleri hedef aldılar. Bu yüzden çok sayıda insan hayatını kaybetti veya yaralandı. 

Bugün sabah siyonist işgal güçlerinin Gazze'nin kuzey kesimine düzenledikleri saldırılarda Aksa Tv'de çalışan iki gazeteci hayatını kaybetti. Böylece gazetecilerden şehit edilenlerin sayısı 22'yi buldu. 

İşgal güçleri bu arada camilere yönelik saldırılarını da sürdürüyor. Son olarak Gazze şehrinin El-Cela Caddesi'nde bir camiyi hedef alarak yıktıkları haber verildi. 

İşgal uçaklarının El-Meğazi Mülteci Kampı'ndaki bir ekmek fırınını hedef alan saldırılarında 7 kişinin şehit olduğu haber verildi. 

Gazze bölgesinin güneyindeki Han Yunus'ta birkaç noktaya seri saldırılar şeklinde arka arkaya 15 saldırı düzenledikleri bildirildi. 

Bunların dışında da birçok noktaya saldırılar düzenleyerek katliamlar yaptılar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar