SİYONİST CANİLER GAZZE'YE ÖLÜM YAĞDIRMAYA DEVAM EDİYOR

İyice azgınlaşan ve aşırı derecede saldırganlaşan siyonist katiller son birkaç saat içinde arka arkaya düzenledikleri saldırılarla 47 noktada gerçekleştirdikleri katliamlarda 704 Gazzelinin şehit olmasına sebep oldular.  

Görüntülenme: 259 Tarih: 24 Ekim 2023 17:44
SİYONİST CANİLER GAZZE'YE ÖLÜM YAĞDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, işgal güçlerinin son birkaç saat içinde arka arkaya gerçekleştirdikleri yoğun saldırılarda 47 ailenin ikamet ettiği meskun yerleri hedef aldıklarının ve bu saldırılarda toplamda 704 kişinin hayatını kaybettiğinin tespit edildiğini duyurdu. 

Verilen bilgilere göre işgal güçlerinin düzenlediği bu son saldırılarda şehit edilenlerle birlikte, işgal güçlerinin Gazze Şeridi'ne yönelik olarak düzenledikleri saldırılarda şehit edilenlerin sayısı 5800'ü buldu. 

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Beytu Lahiya Sitesi'nde ve El-Faluca Mahallesi'nde, güney kesimde de Han Yunus kasabasında çok sayıda meskun evi hedef alan saldırılar düzenleyerek büyük katliamlar gerçekleştirdiklerini ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine veya yaralanmasına neden olduklarını açıkladı. 

İşgal güçlerinin şehit ettiklerinin önemli bir kısmını çocuklar ve kadınlar oluşturuyor. İsimleri tespit edilebilen şehitler arasında çocukların sayısının 2 bini geçtiği belirtildi. 

Halen enkaz altında oldukları sanılan 1500 kişi bulunduğu, onların da 830'unun yani yarıdan çoğunun çocuk olduğu belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar