'GAZZE LİMANLARINI AÇIN' KAMPANYASI BAŞLADI

Kuveyt Devleti, ana istasyonlarından birini, "Gazze'nin limanlarını açın" sloganıyla, 17 yıldan beridir süren Gazze ablukasını kırmak amacıyla başlatılan uluslararası kampanyanın organize edilmesi için tahsis etti.  

Görüntülenme: 360 Tarih: 29 Eylul 2023 17:16
'GAZZE LİMANLARINI AÇIN' KAMPANYASI BAŞLADI

Kuveyt'teki aktivistler, "Kuveyt'ten... Gazze'nin limanlarını açın!" sloganıyla yürütülen kampanyaya tam destek verdiklerini dile getirirken, uluslararası toplumu da Gazze'de olan bitenlerle ilgili sorumluluklarını yüklenmeye çağırdılar. 

Kuveyt'teki Gazze Ablukasını Kırmak İçin Uluslararası Kampanya'nın başkanı Sa'd En-Nişvan, siyonist zulmün Gazze'ye yönelik olarak 17 yıldan beridir sürdürdüğü ablukanın bir benzerinin tarihte görülmediğini dile getirdi. 

En-Nişvan, Quds Press Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Kuveyt'ten... Gazze'nin limanlarını açın!" sloganıyla yürütülen kampanyanın amacının dünyanın dikkatlerini burada mağdur durumda bir halk bulunduğuna ve burada bütün insan haklarının ve uluslararası hukukun çiğnendiğine çekmek olduğunu ifade ederken, Gazze'ye uygulanan ablukanın kırılması için uluslararası düzeyde büyük çapta bir hareketlilik başlatılması çağrısında bulundu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar