TERÖRİST İSRAİL ORDUSU GAZZE'YE HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ

İşgal güçleri dün (22 Eylül Cuma) akşam saatlerinde Gazze Şeridi’nde direniş güçlerine ait üç noktaya saldırı düzenledi ve saldırılarda iki kişi yaralandı. 

Görüntülenme: 369 Tarih: 23 Eylul 2023 22:43
TERÖRİST İSRAİL ORDUSU GAZZE'YE HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ

İşgal ordusu, dün Gazze Şeridi sınırında gerçekleştirilen gösterilerin ardından Gazze’de bazı hedeflere saldırı düzenlediğini açıkladı.
 

İşgal ordusunun konuyla ilgili yayınladığı bildiride, İslami Direniş Hareketi (Hamas)’a ait gözetleme noktalarına düzenlenen saldırıların Gazze Şeridi sınırından Yahudi yerleşkelerine doğru uçurulan yangın çıkarıcı bombalara ve sınırda görevli işgal askerlerinin hedef alınmasına misilleme olduğu öne sürüldü.
 

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Gazze’nin doğusunda yer alan Melike alanındaki direniş güçlerine ait gözetleme kulesine iki roket attığını ve saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.
 

Kaynaklar, işgal ordusunun aynı alandaki bir başka kuleyi de top mermisiyle hedef aldığını ve saldırıda iki kişinin yaralandığını ifade etti.
 

İşgal ordusu, Gazze Şeridi’nin orta kesiminin doğusunda yer alan Vadi Ebu Katrun bölgesinde direniş güçlerine ait gözetleme kulesine insansız hava aracıyla saldırı düzenlerken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.
 

İşgal ordusunun dün öğleden sonra Gazze Şeridi sınırında Mescid-i Aksa’ya destek için düzenlenen gösterilere müdahalesi sonucu 22 kişi gerçek mermi ya da göz yaşartıcı bombayla yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar