İSLAMİ CİHAD'TAN ÖNEMLİ BİLDİRİ

Filistin İslami Cihad hareketi, Batı Şeria'da iki Filistinli gencin şehit olmasına tepki gösterek, şehitlerin kanının intifadanın alevini artıracağını söyledi. 

Görüntülenme: 403 Tarih: 16 Ağustos 2023 22:42
İSLAMİ CİHAD'TAN ÖNEMLİ BİLDİRİ

Filistin El yevm web sitesindeki habere göre Siyonist askerler, Eriha'daki Akabe Cebr kampına saldırarak Filistinlilere ateş edip iki Filistinli genci şehit etti.

Filistin İslami Cihad hareketi, iki Filistinli gencin şehit olmasına tepki olarak Pazar günü  bu cinayetlerin devamı, Filistin milletinin iradesini, haklarına bağlılığını ve direnişini hiçbir zaman zayıflatmayacak, aynı zamanda şehitlerin kanı intifadanın alevlerini büyütecektir.”vurgusunda bulundu.

Hamas hareketinin sözcüsü Abdul Latif el-Kanu, Ürdün Nehri'nin Batı yakasındaki iki Filistinli gencin şehit olmasına gösterdiği tepkide  şunları söyledi:”Bu iki Filistinli gencin şehit edilmesi, işgalci ve aşırılık yanlısı Siyonist rejimin kara siciline bir cinayet daha ekledi.”

El-Kanu şunları da vurguladı:

“İsrail işgalinin Filistin milletine yönelik saldırı ve cinayetlerinin yoğunlaşması ve Filistinlilerin şehit edilmesi bu milletin cihadını ve mücadelesini sürdürmesini asla engelleyemez.”

parstoday

Yorumlar