İŞGALCİ İSRAİL ORDUSUNUN BOMBARDIMANLARI NETİCESİNDE GAZZE'DE 21 EV YIKILDI

İşgal güçleri Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda dün 7 evi ve apartman dairesini yıktıktan sonra bu sabah da (13 Mayıs Cumartesi) iki evi yıktı. 

Görüntülenme: 413 Tarih: 13 Mayıs 2023 06:31
İŞGALCİ İSRAİL ORDUSUNUN BOMBARDIMANLARI NETİCESİNDE GAZZE'DE 21 EV YIKILDI

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal ordusu uçaklarının dün gece yarısından bir saat sonra şehit Baha Ebu Atâ’nın Eş-Şucaiyye Mahallesi’nde bulunan dört katlı evine hava saldırısı düzenlediğini ve arka arkaya attığı füzelerle evi büyük ölçüde yıktığını, evde yangın çıktığını ve sivil savunma ekiplerinin bir süre sonra yangını söndürmeyi başardığını söyledi.
 

İşgal güçleri daha sonra Gazze’nin El-Yermuk Mahallesi’nde yer alan Mühenna ailesine ait eve insansız hava araçları ve savaş uçaklarıyla saldırı düzenledi. Saldırıda ev tamamen yıkılırken biri kadın üç kişi yaralandı.
 

İşgal güçleri Gazze Şeridi’ne düzenlediği dünkü saldırılarında da 7 evi ve apartman dairesini hedef almış, saldırıya uğrayan evlerden 6’sı tamamen yıkılırken birinde de büyük hasar meydana gelmişti.
 

Filistin Enformasyon Merkezi’nin verilerine göre, işgal güçleri saldırıların başından bu yana Gazze Şeridi’nde 21 evi doğrudan hedef aldı ve söz konusu evlerden 19’u tamamen yıkıldı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar