İSLAMİ CİHAD: ER YA DA GEÇ ŞEHİTLERİN İNTİKAMI ALINACAK

Siyonist işgal güçlerinin dün sabah Gazze'de muhtelif noktaları hedef alan saldırılarında İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın üç ileri gelen komutanıyla, onların aile efradından oluşan 13 kişinin şehit edilmesi, 20 kişinin de yaralanması üzerine İslami Cihad Hareketi bir taziye mesajı yayınladı ve işgal rejiminden bunun intikamının alınmasının geç kalmayacağını duyurdu.  

Görüntülenme: 517 Tarih: 10 Mayıs 2023 21:41
İSLAMİ CİHAD: ER YA DA GEÇ ŞEHİTLERİN İNTİKAMI ALINACAK

İslami Cihad Hareketi'nin işgal rejiminin vahşi katliamıyla ilgili bildirisinde, siyonist işgalcilerin Filistin halkının mevcut olduğu her yerde bu halka karşı vahşice savaşını sürdürdüğüne, bu çerçevede bugün sabah da Gazze ve Refah şehirlerinin merkezlerinde yer alan bazı mahalleleri hedef almak suretiyle 13 insanı hunharca şehit ettiğine dikkat çekilerek siyonist düşmanın bu katliamın hesabını vermek zorunda kalacağı, Filistin direnişinin bu katliama cevabının gecikmeyeceği vurgulandı. 

Açıklamada Kudüs Tugayları'nın ve genel olarak Filistin direnişinin siyonist işgal rejiminin bu derece sınırları aşması karşısında sessiz kalmayacağı, siyonist düşmanın da bu tür vahşi katliamlarla hedefine ulaşamayacağı, direnişin saflarının bir, yerinin de sabit olduğu ifade edildi. 

Açıklamada İslami Cihad Hareketi'nin bütün bu saldırganlıklara rağmen yoluna devam etmekte ve siyonist düşman karşısındaki mukaddes görevlerini yerine getirme konusunda daha da kararlı davranacağı, şehit edilen komutanların arkasından onların yollarını izleyeceği dile getirildi. 

İşgal güçlerinin bugün sabah Gazze ve Refah şehirlerinde üç ayrı evi hedef alan hava saldırılarında Kudüs Tugayları'nın üç komutanı ile onların eşleriyle çocuklarından oluşan 13 kişi şehit edilmiş, ayrıca 20 kişi de yaralanmıştı. 

Şehit edilen komutanlardan birinin, Kudüs Tugayları'nın ileri gelen komutanlarından Askeri Meclis Genel Sekreteri Cihad Şakil El-Ğannam, birinin yine ileri gelen komutanlarından Askeri Meclis üyesi Halil Salah El-Behtini, birinin de Kuzey Bölgesi komutanı ve aynı zamanda Kudüs Tugayları'nın Batı Şeria bölgesindeki askeri faaliyetlerinin de organizatörlerinden Tarık Muhammed İzzuddin olduğu bilgisi verildi. Bunlardan Tarık Muhammed İzzuddin'in Özgürlerin Vefası takas anlaşmasında özgürlüğüne kavuşmuş eski esirlerden olduğu belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar