GAZZE'DEN SİYONİST YERLEŞKELERE FÜZE YAĞMURU

Direniş Hareketleri Ortak Odası, Gazze'nin çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerine yönelik olarak bugün (2 Mayıs Salı) akşam saatlerinde füze saldırıları düzenlenmesinin ardından yaptığı açıklamada bu füze saldırılarının, Filistin direnişinin ulusal komutanlarından Hızır Adnan'ın şehit edilmesine ilk cevap niteliğinde olduğunu ifade etti.  

Görüntülenme: 468 Tarih: 02 Mayıs 2023 01:45
GAZZE'DEN SİYONİST YERLEŞKELERE FÜZE YAĞMURU

Ortak Oda bugün akşam saatlerinde yaptığı basın açıklamasında işgal rejiminin bu cinayetine Filistin halkından Allah'ın izniyle farklı direniş alanlarında muhtelif şekillerde karşılık verileceğine dikkat çekildi. 

Ortak Oda açıklamasında şehit mücahit Hızır Adnan için Yüce Allah'tan rahmet dilerken, "Biz şehitlerimizin kanlarına ve esirlerimizin gösterdiği fedakarlıklara vefa göstereceğimizi, esirlerin davasının direniş önderliğinin her zaman öncelikliler listesinin başında yer alacağını vurgulamak istiyoruz." ifadesine yer verildi. 

Ortak Oda açıklamasında işgalci düşmana da kasıtlı ihmallerinin sebep olduğu cinayetlerin kesinlikle karşılıksız kalmayacağı, Filistin direnişinin her zaman Filistin halkının kılıcı ve zırhı olmaya devam edeceği hatırlatmasında bulundu.

İşgal rejiminin haksız bir şekilde kendisini esaret altında tutmasını protesto ederek açlık grevini sürdüren Hızır Adnan'ın bugün sabah, grevinin 87. gününde hayatını kaybettiği duyurulmuştu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar