GAZZE'DEN SİYONİST YERLEŞKELERE FÜZE FIRLATILDI

Siyonist işgal güçlerinin Mescidi Aksa'ya ve içinde itikafa girenlere arka arkaya üç kez baskınlar düzenlemesine, yüzlerce insanı yaralayıp yüzlercesini de esir etmesine karşılık Filistin direnişi de Gazze'den, çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerine füze saldırıları düzenledi.  

Görüntülenme: 411 Tarih: 06 Nisan 2023 12:29
GAZZE'DEN SİYONİST YERLEŞKELERE FÜZE FIRLATILDI

Siyonistlere ait Kanal 14 isimli tv kanalının yayınladığı haberde, Gazze tarafından bugün (6 Nisan Perşembe) şafak vaktinde çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerine 7, Nakab bölgesindeki işgal hedeflerine de 2 füze atıldığı belirtildi. 

İşgal ordusu adına açıklama yapan bir kişi Gazze tarafından 7 adet karadan havaya füzeler atıldığını, füzesavar atılmaksızın bunlardan 5'inin Filistin toprakları üstünde havada patladığını, 2'sinin de deniz tarafına gittiğini iddia etti. 

Bu arada yerel kaynaklar tarafından verilen bilgilerde civardaki yahudi yerleşim merkezlerinde alarm sirenlerinin çaldığı belirtildi. 

Filistin direnişi füzelerin yanı sıra işgal rejiminin Keysofim askeri üssüne havan toplarıyla da saldırı düzenledi. 

Siyonistlere ait Walla sitesinin askeri muhabiri Gazze'deki direnişin işgal rejiminin askeri hedeflerini vurmak için çabalarını artırdığına ve bölgede bir yaptırım gücü oluşturmaya çalıştığına dikkat çekti. 

İşgal güçleri Salı gecesi ve Çarşamba sabahı Mescidi Aksa'ya baskın düzenleyerek itikafa girenlere ve namaz kılanlara saldırmasının ardından dün akşam teravih namazı vaktinde yine baskın ve saldırı düzenledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar