ZİYAD ENNEHALE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İslami Cihad Hareketi'nin Genel Sekreteri Ziyad En-Nehhale, işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik son saldırılarına karşılık vermek ve bu amaçla gerekenleri yapmak için hareketin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'na talimat verdi.  

Görüntülenme: 704 Tarih: 05 Ağustos 2022 05:12
ZİYAD ENNEHALE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

En-Nehhale, El-Meyadin televizyonunun kendisiyle yaptığı röportajda bu savaşta önlerinde herhangi bir kırmızı çizginin bulunmadığını ve Tel Aviv'in füzelerinin hedef listesi içinde yer alacağını ifade etti. 

En-Nehhale röportajında; "Bu, çatışma ve zafer günüdür. Düşman düşmanlığı başlattı ve bizim vereceğimiz karşılığı beklemesi gerekir. Bugün, Filistin direnişini ve onun kararlı duruşunu sınama günüdür. Direnişçilerimiz siyonist tekebbüre karşı durma konusundaki sorumluluklarını yerine getirme gücüne sahip olduklarını ispat edeceklerdir." dedi. 

İşgal güçlerinin bugün ikindi vakitlerinde Gazze Şeridi'nde farklı noktalara yönelik olarak gerçekleştirdikleri saldırılarda şehit olanların sayısının 8, yaralananların sayısının ise 44 olduğu açıklandı. Şehit edilenlerden birinin henüz 5 yaşında bir kız çocuk, bir şehidin de İslami Cihad'ın askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın komutanlarından Teysir El-Ca'beri olduğu belirtildi. 

İşgal güçlerinin saldırıları sebebiyle yaşanan gerginlik yüzünden Gazze'de alarm düzeyi artırılırken tüm hastaneler ve ilk yardım ekipleri de hazırlıklı duruma getirildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar