FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARI LİDERLERİNDEN YAHYA SİNVAR’A DESTEK (VİDEO)

 

Görüntülenme: 907 Tarih: 12 Mayıs 2022 04:31
FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARI LİDERLERİNDEN  YAHYA SİNVAR’A DESTEK (VİDEO)

Nuceba Hareketi’nin Gazze muhabirine konuşan Filistin direniş gruplarının liderleri, siyonist rejimin başta Hamas’ın Gazze lideri Yahya Sinvar olmak üzere direniş komutanlarına yönelik terör tehditlerine sert tepki gösterdiler. Filistinli liderler şu açıklamada bulundular:

İSMAİL RIDVAN (HAMAS): ‘Siyonist işgalcilere diyoruz ki; komutan Ebu İbrahim Sinvar'a suikast tehditleri, boyunlarınızda bir vebal olacaktır, hatta cehennem kapılarını yüzünüze açacaktır. İşgalcilerin bu ahmakça çabalarının, Siyonistlerin bedeninde deprem mesabesinde dahili ve harici olarak ağır bedelleri olacaktır. Bu nedenle işgalci Siyonistleri uyarıyoruz.

MUSAB EL BERİM (İSLAMİ CİHAD): ‘Bugün Direniş Grupları özellikle de İslami Cihad için düşmanın direniş komutanına suikast tehditleri Filistin milletine karşı savaş ilanı hükmündedir. Filistin direnişi bu tehditlerin cevabını verecek ve Filistin direnişinin evlat ve mücahitlerine kimsenin dokunmasına izin vermeyecekdir. Bizim milletimizin evlat ve komutanlarına saldıran eli de Allah'ın izniyle kesmek için Direniş elinden geleni yapacaktır.’

HALİD EBU HİLAL (FİLİSTİN ÖZGÜRLER HAREKETİ): ‘Her zamankinden daha çok birlik içinde olan Direniş, siyonist düşmana diyor ki; sizin Ahmet El Cabiri’yi şehit etmenize karşı direniş füzeleri şunu gösterdi ki, direniş komutanları özellikle de kardeşimiz Ebu İbrahim Sinvar hakkındaki bu tür ahmakça  eylemler tüm alanlarda yaşanacak bir savaş demektir. Hiç kimse de bunun süresini öngöremez. Direniş suikast ve tehditlerden korkmaz. Bilakis bunlar Filistin halkı için şehadet projeleridir. Ancak işgalci düşman bunun bedelini tehditle değil kanla ödeyecek.

YAHYA SİNVAR: Tel Aviv'in 250 füzeyle bombalanması vaadi bizim için bir yudum suyu içmekten daha kolaydır.

Not: 2 dakikalık videonun tamamını izlemek için video oynamaya başladıktan sonra yazının üzerine tıklayınız.

kudusgunu.com

Yorumlar