GAZZE'DEKİ DİRENİŞ GRUPLARININ ORTAK OPERASYON ODASI TEYAKKUZA GEÇTİ

Gazze Şeridi'ndeki direniş hareketlerinin ortak komuta merkezi durumundaki Direniş Ortak Odası, İsrail işgal rejiminin "Ateş Arabaları" adını verdiği geniş çaplı askeri tatbikatı nedeniyle, Ortak Oda çatısı altındaki tüm direniş hareketlerine bağlı askeri kanatlarda ve teşkilatlarda alarm düzeyini artırma kararı verdi.  

Görüntülenme: 794 Tarih: 10 Mayıs 2022 15:23
GAZZE'DEKİ DİRENİŞ GRUPLARININ ORTAK OPERASYON ODASI TEYAKKUZA GEÇTİ

Direniş Ortak Odası dün (9 Mayıs Pazartesi) akşam yaptığı açıklamada, işgalci düşmanın Filistin halkına yönelik herhangi bir taşkınlık yapması ihtimaline karşı kendilerinin de onun faaliyetlerini yakından takip edeceklerini bildirdi.  

Açıklamada Filistin halkına yöneltilen mesajda da; "Ey ahalimiz ve ey halkımızın evlatları! Direniş hareketinizin sizin ve davanızın koruyucu kalkanı olacağı konusunda hiçbir tereddüdünüz olmasın!" ifadesine yer verildi. 

Dün Lübnan'daki Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrullah da, askeri teşkilatının mensuplarından İsrail işgal güçlerinin herhangi bir saldırıya geçme ihtimaline karşı Lübnan sınırında seferberlik haline geçmelerini istemişti. 

İsrail işgal rejimi yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirmeyi planladığı ancak Kudüs Kılıcı Harekatı nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı ve "Ateş Arabaları" adını verdiği büyük çaplı askeri tatbikatını dün başlatmıştı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar