SİYONİST ASKERLER ŞEYH CERRAH'TA FİLİSTİNLİ BİR GENÇ KIZI ESİR ALDI

 

Görüntülenme: 916 Tarih: 21 Nisan 2022 12:46
SİYONİST ASKERLER ŞEYH CERRAH'TA FİLİSTİNLİ BİR GENÇ KIZI ESİR ALDI

İsrail işgal güçleri dün (20 Nisan Çarşamba) akşam saatlerinde işgal altındaki Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde bir genç kızı gözaltına alırken annesine de saldırdılar. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal güçleri Şeyh Cerrah Mahallesi'nin ahalisinden 28 yaşındaki Nadin Es-Sa'u'yu gözaltına aldı. 

Nadin Es-Sa'u'nun annesi, işgal güçlerinin hem kızına hem de kendisine saldırdıklarını ifade etti. Genç kızın annesi işgal güçlerinin ayrıca Kudüslü aktivist Muhammed Ebu'l-Hıms'ın üzerine biber gazı sıktıklarını, ardından da kendisinin kızını gözaltına alarak El-Meskubiyye emniyet merkezine götürdüklerini söyledi. 

Bu saldırının, Şeyh Cerrah Mahallesi'nin ahalisinden Salim ailesinin evlerinin önünde düzenlenen iftar yemeği esnasında gerçekleştirildiği belirtildi. 

Şeyh Cerrah Mahallesi ahalisi uzun süreden beri işgal güçlerinin saldırılarına ve baskılarına maruz kalıyor. 

Dün akşam Kudüs'te meydana gelen bir başka olayda da yahudi yerleşimci terör çeteleri hafif metro istasyonlarından birinde Kudüslü vatandaşlara saldırdı. Onlarca yerleşimci teröristin Kudüslü vatandaşlara saldırdıktan sonra üzerlerine biber gazı sıktıkları belirtildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar