AGD'NİN DÜZENLEDİĞİ İSRAİL PROTESTOSUNDA SAADET PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI YAZICI'NIN KONUŞMASINA POLİS ENGELİ

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi'nin düzenlediği "Mescid-i Aksa için kıyamdayız" isimli protesto gösterisi İsrail'in İstanbul Konsolosluğu önünde gerçekleştirildi. 

Görüntülenme: 1346 Tarih: 16 Nisan 2022 01:04
AGD'NİN DÜZENLEDİĞİ İSRAİL PROTESTOSUNDA SAADET PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI YAZICI'NIN KONUŞMASINA POLİS ENGELİ

Saadet Partisi İstanbul Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen protesto gösterisinde Siyonist İsrail'in Filistin'de ve Mescid-i Aksa'daki zulmünü telin eden konuşma yapacağı sırada polis tarafından engellendi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, konuşmasına başlayacağı sırada ses aracı polis tarafından kapatıldı.

Binlerce kişinin katıldığı protesto gösterisinde engellenen Yazıcı, mikrofonla konuşmasına izin vermeyen emniyet güçlerine rağmen mikrofonsuz da olsa Mescid-i Aksa için konuşmasını gerçekleştirdi ve Siyonist İsrail'i lanetledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğini yaptığı AKP iktidarı, çocuk katili terör rejimi İsrail ile normalleşmesi sonrasında Filistin'deki ve Mescid-i Aksa'daki İsrail terörünü görmezden geliyor.

Öte yandan AKP iktidarının Siyonist İsrail'e yönelik bu tür protesto gösterilerini engellemesi de normalleşmenin en önemli göstergesi olarak görülmekte.

Milli Gazete

Yorumlar