İSLAMİ CİHAD YETKİLİSİ: SİYONİST DÜŞMANI ŞİDDETLİ BİR SAVAŞ BEKLİYOR

Filistin İslami Cihat hareketinin bir üyesi, Siyonist düşmanın işgal altındaki Kudüs'ü işgal etmeyi bırakmazsa, şiddetli bir savaşı beklemesi gerektiğini vurguladı. 

Görüntülenme: 721 Tarih: 16 Nisan 2022 20:05
İSLAMİ CİHAD YETKİLİSİ: SİYONİST DÜŞMANI ŞİDDETLİ BİR SAVAŞ BEKLİYOR

İşgalci Siyonist askerler, Cuma günü namaz kılmak için Mescidi Aksa'ya giden oruçlu Müslümanlara saldırarak, 224 Filistinliyi yaraladı.

İRNA'nın bildirdiğine göre Filistin İslami Cihat Hareketi'nin medya ofisi başkanı Davut Şahab, Siyonist rejimin düşmanca eylemlerine atıfta bulunarak şöyle dedi: ülkelerin Siyonist işgalci rejimle ilişkileri normalleştirme girişimleri arttıkça, bu rejim zulüm ve terör için daha da teşvik edilerek, Kudüs'e hasmane politikalarını dayatma ve denklemleri kendi lehine çevirme adımlarını hızlandırıyor.

Filistinli yetkili açıklamasını şöyle sürdürdü: Normalleşme, Filistin'e, Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya ihanettir ve bu rejimle ilişkilerini normalleştiren ülkeler Siyonist düşmanın cinayetleri ve saldırganlıklarının ortağıdır. Mescidi Aksa'da yaşanan olay, mütecavizlerin Mescidi Aksa'ya hakim olma siyasetinin bir parçasıydı, ancak Filistinli müminler kararlılıkları ve kahramanlıkları ile bu komployu boşa çıkardılar.

Filistin İslami Cihat Hareketi'nin medya ofisi başkanı, uluslararası özgürlükçü halkları ayaklanmaya ve kendi yöneticilerinin Siyonist rejimle ilişkilerinin normalleşmesine karşı çıkmaya çağırırken şunları kaydetti: Elbette Filistin'in yanında duran ülkeler ve hükümetler var. Bu ülkelerin başında, Filistin direnişine ve davasına bugüne kadar hiçbir desteği esirgemeyen İran İslam Cumhuriyeti geliyor."dedi

Parstoday

Yorumlar