FETİH HAREKETİ: SİYONİST REJİM DOĞACAK TEHLİKELİ SONUÇLARDAN SORUMLUDUR

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih, Siyonist rejimin işlediği suçlara yanıt olarak şehitlerin kanının sadece istikrarlarını artırdığını ifade etti. 

Görüntülenme: 993 Tarih: 12 Nisan 2022 16:39
FETİH HAREKETİ: SİYONİST REJİM DOĞACAK TEHLİKELİ SONUÇLARDAN SORUMLUDUR

Fetih Hareketi yaptığı açıklamada, kasıtlı işlenen savaş suçları sonucunda artan gerilimden tamamen Siyonist rejimin sorumlu olduğunu belirtti.

Fetih Hareketi, "Cenin, Beytüllahim, el-Halil ve diğer Filistin şehirleri ve mahallelerindeki masum şehitlerin kanı, bu rejimin yıkılması konusundaki kararlılığımızı ve ısrarımızı artırmaktadır." dedi.

Fetih Hareketi yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Siyonist siyasi liderler, subaylar ve askerler de dahil olmak üzere savaş suçluları er ya da geç cezalandırılacaktır. İsrail'in mübarek Ramazan ayı boyunca sükunet iddiasının yalan olduğu bir kez daha kanıtlandı. Rejimin sükunet çağrısı yapması Filistin halkına, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere savunmasız sivillere karşı kanlı ve bariz bir saldırı hazırlığı içinde olduğunu gösterdi ve bu tehlikeli gerilim bir an önce durdurulmazsa durum daha da kötüleşecek."

El-Neşre haber ajansının bildirdiğine göre hareket yaptığı açıklamada, "Siyonist rejimin şimdiki kabinesi ve önceki hükümetleri, Filistinlilerin ulusal ve meşru haklarını göz ardı ederek ve gerçek barış sürecine giden tüm kanalları bloke ederek gerilimi tırmandırmaktan ve bunun tehlikeli sonuçlarından sorumludur." diye belirtti.

Fetih Hareketi ayrıca uluslararası toplumun, Siyonist rejimin cinayetleri konusundaki sessizliğini kırmasını, rejim ordusunun cinayetlerini bir an önce sona erdirmesi için faaliyete geçmesini istedi.

Rasthaber

Yorumlar