FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARI ŞEHADET OPERASYONLARINI NASIL DEĞERLENDİRİYOR?

 

Görüntülenme: 1035 Tarih: 31 Mart 2022 12:45
FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARI ŞEHADET OPERASYONLARINI NASIL DEĞERLENDİRİYOR?

Hamas'ın üst düzey liderlerinden Mahmut Ez-Zehar ve İslami Cihad yöneticilerinden Velid El Katati, Nuceba Direniş Hareketi'nin Gazze muhabirine son günlerde gerçekleşen şehadet operasyonlarını ve En-Nakab toplantısını değerlendirdi. 
DR. MAHMUD EZ-ZEHAR (Hamas): 'İslam ve Arap ümmetinin konumu ile tamamen tezat olan aşikar bir uzlaşıdır bu ve asla Filistinlileri temsil etmemektedir. Hatta Siyonist rejim ile uyum kavramını derinleştiren bir amacı hedeflemektedir. Bizler El Hudeyra ve En-Nekab'da dökülen kanların, yapılan oturumlardan, protestolardan, açıklamalardan milyon kat daha etkili olduğuna inanıyoruz.
DR VELİD EL KATATİ (İslami Cihad): 'Bu toplantı batıldır ve ölü doğmuştur. Oysa Filistin halkı bambaşka bir oturumu gerçekleştirdi, "El Hudeyra ve En-Nekab oturumları"nı. Bu, Filistinli kahramanların siyonist işgalcilere karşı yaptığı şehadet operasyonlarıydı. Son şehadet operasyonundan bahsediyorum. Bu operasyon sadece İsrail polisini hedef almakla yetinmeyip Siyonist rejimin Filistin'deki varlığını hedef almış, düşmanı güvenlik buhranına sürüklemiş ve düşmanı kendi varlığını sorgulamaya itmiştir.'

kudusgunu.com

Yorumlar