ZİYA HAMARİŞE'NİN BABASI: İŞGALCİ İSRAİL KARŞISINDA YENİ ZİYA'LAR ORTAYA ÇIKACAK

Tel Aviv'de işgalci siyonistlere karşı feda eylemi gerçekleştirerek 5 işgalciyi öldürdükten, 6 işgalciyi de yaraladıktan sonra şehit edilen Ziya Hamarişe'nin babası Ahmed Hamarişe konuştu. 

Görüntülenme: 910 Tarih: 31 Mart 2022 00:15
ZİYA HAMARİŞE'NİN BABASI: İŞGALCİ İSRAİL KARŞISINDA YENİ ZİYA'LAR ORTAYA ÇIKACAK

Baba Hamarişe Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı açıklamada Filistinli gençlerin direniş eylemlerine başvurmalarının sebebinin işgal rejiminin saldırgan tutumu olduğunu dile getirdi. 

Baba Hamarişe, siyonist işgal rejiminin Filistin halkına yönelik saldırgan ve provokatif tutumu karşısında, oğlu Ziya'nın bir örneğinin her an ve herhangi bir yerde ortaya çıkmasının ve benzer bir eylemin gerçekleştirilmesinin mümkün olduğunu hatırlattı.

Ahmed Hamarişe, Filistinli gençleri bütün bu eylemlere, işgal rejiminin ve onun himayesi altındaki yerleşimci terör çetelerinin izlediği tutum ve saldırıların yönelttiğini vurguladı. 

İşgal rejiminin eylemden dolayı Hamarişe ailesini toptan cezalandırmasının kabul edilmesi mümkün olmayan bir şey olduğunu belirten Ahmed Hamarişe, kendisinin, oğlunun eylemi karşısında şaşırdığını dile getirerek önceden herhangi bir bilgisinin ve böyle bir eylem beklentisinin olmadığına dikkat çekti. 

İşgal rejiminin insanlık dışı uygulamalarına karşı Hamarişe ailesine destek amacıyla dün (30 Mart Çarşamba) akşam Cenin'de, bu ailenin evine doğru gösteri yürüyüşleri düzenlendi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar