İŞGAL REJİMİ TARAFINDAN GAZZELİLERİN TARIM ARAZİLERİNE ZEHİRLİ İLAÇLAR ATILDI

İşgalci bugün (17 Mart Perşembe) yeni bir vahşet yöntemi daha keşfederek Gazzelilerin tarım arazilerinin üzerine uçaklarla zehirli ilaçlar attı.  

Görüntülenme: 1077 Tarih: 17 Mart 2022 03:22
İŞGAL REJİMİ TARAFINDAN GAZZELİLERİN TARIM ARAZİLERİNE ZEHİRLİ İLAÇLAR ATILDI

2006 yılından beri Gazze Şeridi'ni çok sıkı bir şekilde abluka altında tutan ve buradaki insanların tümünün yavaş yavaş ölmesini isteyen işgalci siyonistler, bölge ahalisinin zorunlu ihtiyaç maddelerinin dışarıdan sokulmasına bile büyük engeller çıkarmakla ve balıkçılarının denizde biraz açılmaları durumunda hemen askeri botlarla hedef almakla yetinmeyerek kendi arazilerinden elde ettikleri ürünlerle hayatlarını idame ettirmelerine de fırsat vermek istemiyor. Bu yüzden zaman zaman buldozerleriyle sınırı aşarak Gazze ahalisine ait tarım arazilerini düzleyerek ürünlerini tahrip ediyor. 

 

Gazze'nin farklı beldelerindeki ziraatçılar, İsrail tarım uçaklarının, buğday, arpa, mısır ve ebegümeci başta olmak üzere değişik tarım ürünlerinin ekili olduğu tarlalarına zehirli ilaçlar attığını dile getirdi. 

 

Ziraatçılar bu şekilde saldırının tarım ürünlerine büyük miktarlarda zarar verdiği gibi bölgenin de zehirlenmesine yol açtığını, bu yüzden bölge ahalisinin sınıra yakın arazileri ekme imkanından yoksun kalacaklarını ifade ettiler. 

 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar