İSLAMİ VE ULUSAL GÜÇLER İZLEME KOMİTESİNDEN ŞEYH CERRAH İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI

 

Görüntülenme: 984 Tarih: 14 Şubat 2022 17:39
İSLAMİ VE ULUSAL GÜÇLER İZLEME KOMİTESİNDEN ŞEYH CERRAH İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI

İslami ve Ulusal Güçler İzleme Komitesi, işgal güçlerinin, yahudi yerleşimcilerin ve Itamar Ben-Gvir isimli terörist liderin, işgal altındaki Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'ne yönelik saldırılarına karşı genel seferberlik başlatılması çağrısında bulundu. 

Komite, bütün bu siyonist saldırıların, Kudüs'teki Filistinlilere yönelik tehditlerin, evlerin yıkılmasının, işgal ordusunun terörist lider Ben-Gvir'i himaye etmesinin, Filistin halkını, Kudüs'ü ve özellikle de Şeyh Cerrah Mahallesi'ni savunma mücadelesinden geri adım atmaya zorlayamayacağını dile getirdi. 

Komite, Şeyh Cerrah Mahallesi'ni hedef alan saldırıların işgal rejiminin ve onun yönlendirdiği yerleşimci çetelerin faşist tutumunun bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, tüm dünyayı bu planlı saldırganlık karşısında sorumluluğunu yerine getirmeye, Kudüs'teki bütün Filistin halkını da harekete geçmeye çağırdı. 

Komite, işgal güçlerinin bu günlerde Şeyh Cerrah Mahallesi'ni hedef alan saldırılarının gerçekte bütün Filistin halkını, tüm Arap toplumlarını ve bütün Müslüman halkları hedef aldığını vurguladı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar