FHKC'DEN NAKAB DİRENİŞİNE DESTEK ÇAĞRISI

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) herkesi "Nakab Direnişine" katılmaya çağırdı. 

Görüntülenme: 1157 Tarih: 15 Ocak 2022 15:55
FHKC'DEN NAKAB DİRENİŞİNE DESTEK ÇAĞRISI

Gösteriler, son olayları protesto etmek için işgal altındaki "Nakab"ın köy ve bölgelerinde yapılacak.

Yapılan açıklamada cephe, Nakab halkını selamladı. Açıklamaya göre, işgalci rejim tarafından yeni bir tahliye planıyla karşı karşıya kalan Filistinliler topraklarından geriye kalanlara el konulmasına karşı ayaklanmaya çağrıldı.

Filistin Kurtuluş Cephesi, projeye karşı çıkmak için resmi ve halk otoritelerinin birliğinin gereğini vurguladı çünkü açıklamaya göre, bu projenin uygulanması, Siyonist rejime yüzlerce kilometrelik Nakab topraklarını gasp etme fırsatı verecek ve bunun sonucunda, yerleşimciler Filistinlilerin kendi topraklarına el koymak için binlerce Filistinliyi yerinden edecek.

Cephe mesajını şöyle bitirdi, ‘Filistinli gençlerin askere alınmasını ve Siyonist işgal ordusunda hizmet etmesini reddetme durumunu genelleştirmek ve genişletmek için bir başlangıç ​​olması adına işgal altındaki Nakab’daki halkımızın kahramanca direnişinin gerekliliğini vurguluyoruz.

İşgal altındaki Nakab’ın köy ve kasabalarında bugün ve yarın başlayacak olan öfke protestolarına halkımızı geniş çapta katılmaya davet ediyoruz.’

rasthaber

Yorumlar