SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE 8 FİLİSTİNLİYİ ESİR ALDI

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Batı Şeria ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek 8 kişiyi gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 991 Tarih: 21 Kasım 2021 14:04
SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE 8 FİLİSTİNLİYİ ESİR ALDI

İşgal güçlerinin El-Halil’de eski esir Bilal Ebu Hüseyin, Tarık Aşur ve Muhammed Zekeriya Es-Selayime’yi gözaltına aldığı bildirildi.
 

İşgal güçlerinin Ramallah ve El-Bire’de de Muhammed Es-Selamin ve Abdullah Ebu Duveyk isimli Filistinlileri gözaltına aldığı kaydedildi.
 

İşgal güçlerinin ayrıca Kudüs’te Muhammed Ebu’l-Hıms, Bilal Ebu’l-Hıms ve Sultan Ebu’l-Hıms’ı gözaltına aldığı, Hıdır Ebu’l-Hıms isimli genci ise darp ederek gözaltına aldıktan birkaç saat sonra serbest bıraktığı ve yaralı gencin hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
 

İşgal güçleri dün akşam saatlerinde de Kudüs’ün kuzeydoğusundaki El-İseviyye beldesine ve Ramallah’ın batısındaki Na’lin beldesine baskın düzenledi.
 

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin El-İseviyye beldesine düzenlediği baskın sırasında Filistinli gençlerin işgal güçlerine karşı koyduğunu ve şiddetli çatışmaların yaşandığını, Filistinli gençlerin işgal güçlerinin üzerine havai fişek attığını bildirdi.
 

Kaynaklar, işgal güçlerinin Muhammed Zekeriya Alyan ve Muhammed Cemal Alyan isimli gençleri El-İseviyye beldesindeki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar