GAZZE'DE DİRENİŞ GRUPLARI ALARM DURUMUNDA

Güvenilir kaynakların Filistinli gruplara dayanarak verdikleri haberlere göre, direniş grupları, terör rejimi İsrail'in Gazze'ye yönelik herhangi bir askeri saldırısına karşı koymak için maksimum alarm durumuna geçtiler. 

Görüntülenme: 1157 Tarih: 18 Kasım 2021 20:39
GAZZE'DE DİRENİŞ GRUPLARI ALARM DURUMUNDA

Filistin el'Yovm, güvenlik durumunun tehlikeli olduğuna ve Siyonistlerin Gazze Şeridi'ne karşı askeri müdahalede bulunabileceklerine veya direnişin önde gelen üyelerine suikast düzenleyebileceklerine dair güçlü işaretler ve sinyaller aldıktan sonra Gazze'deki Filistinli grupların askeri ve istihbarat güçlerinin en üst seviyede alarm durumuna geçtiklerini bildirdi.

Bu kaynaklara göre direnişin güvenlik birimleri, birkaç gündür Gazze Şeridi çevresindeki Siyonistlyerin güvenlik, istihbarat ve askeri hareketlerini, Siyonist casus uçaklarının Gazze üzerinde sürekli uçuşunu ve Gazze'deki günlük hareketlerini izliyor. 

Kaynaklar, direnişin son zamanlarda İsrail ordusunun herhangi bir ani  hamlesini engellemek için 24 saat süren manevralarını hızlandırdığını da vurguladı.

Bu hafta, bazı medya kuruluşları, Mısırlı bir arabulucunun ırkçı İsrail'in Şabak başkanı Ronan Barr'ın son Kahire ziyareti sırasında Gazze Şeridi'nde ateşkes için bir teklifte bulunduğunu bildirdi. 

Bu konuda Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey üyelerinden Hızır Habib, medyada söylenenin aksine Mısırlı arabulucunun henüz Siyonist ile ateşkes anlaşması imzalamak için herhangi bir plan veya teklif sunmadığını belirtirken, Filistinli grupların Gazze'de işgalci rejimle ateşkes anlaşması imzalamaya yönelik her türlü planı veya arabuluculuğu reddedeceklerini söyledi. 

Parstoday

Yorumlar