TERÖR REJİMİ İSRAİL FİLİSTİN'DE TÜM TELEFONLARI DİNLİYOR

Terör rejimi İsrailli eski yetkilileri, siyonist yönetimin Batı Şeria ve Gazze Şeridi'ndeki bütün telefon aramalarını dinlediğini itiraf etti. 

Görüntülenme: 1016 Tarih: 18 Kasım 2021 22:45
TERÖR REJİMİ İSRAİL FİLİSTİN'DE TÜM TELEFONLARI DİNLİYOR

Middle East Eye'da yer verilen habere göre, ırkçı rejim İsrail'in sinyal istihbaratı toplamaktan ve kod çözmeden sorumlu istihbarat birimi olan Birim 8200'ın eski bir yetkilisi, tüm telefonların dinlendiğini açıkladı.

Terör rejimi İsrail'in Gazze Şeridi'ne giren tüm mobil cihazlara böcek yerleştirdiğini belirten yetkili, aynı zamanda Batı Şeria'daki tüm aramaların iki istasyon üzerinden gerçekleştiğini, bunların da takip altında tutulduğunu söyledi.

Bölge genelinde gerçekleştirilen tüm telefon görüşmelerinin, özel de olsa dinlendiğini söyleyen yetkili, İsrail'in yüzlerce askerinin bu işten sorumlu olduğunu ve anlık olarak dinleme gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İstihbarat biriminin iki ayrı grup halinde hareket ettiğini kaydeden yetkili, ilk grubun siyasi olarak faal isimleri, ikinci grubun ise genel olarak tüm toplumu dinlediğini vurguladı.

Bu özel dinlemeler üzerinden birçok sivil Filistinlinin gizli bilgilerinin edinildiği, bu bilgiler üzerinden kendilerine, terör rejim İsrail için ajanlık yapmaları amacıyla şantaj yapıldığı ifade edildi.

İsrail'in dinleme faaliyetlerini böyle bir noktaya ulaştırması insan hakları kuruluşlarının tepkisini topladı.

Parstoday

Yorumlar