ŞEYH CERRAH MAHALLESİ HALKINDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Kudüs kentindeki Şeyh Cerrah Mahallesi’nde yaşayan ve evlerinden kovulma tehlikesiyle karşı karşıya olan aileler, mahalledeki varlıklarını sürdürebilmeleri için kendilerine destek olunması çağrısında bulundu. 

Görüntülenme: 1136 Tarih: 05 Kasım 2021 08:48
ŞEYH CERRAH MAHALLESİ HALKINDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Filistinlileri her gün mahalleye gelmeye ve kendilerini yalnız bırakmamaya davet eden Şeyh Cerrah Mahallesi sakinleri, evlerinin destek olmak için gelecek herkese açık olduğunu ifade etti.
 

Şeyh Cerrah Mahallesi sakinleri, “Bizimle birlikte olun ki topraklarımızı birlikte koruyalım. Daima uğrayın ki mahallenin ortasında geceleri birlikte nöbet tutalım” dedi.
 

Bugün içinde bulundukları durumun dünkünden daha tehlikeli olduğuna dikkat çeken Şeyh Cerrah Mahallesi sakinleri, sosyal medya aracılığıyla yayınladıkları mesajda, direnişin bu noktasına kendilerine destek olanlarla birlikte ulaştıklarını söyleyerek desteğin sürdürülmesini istedi.
 

Bugünün sonunda Şeyh Cerrah Mahallesi sakinlerinin evlerinin mülkiyetini ellerinden alacak uzlaşı önerisini kesin bir şekilde reddettiklerini İsrail Yüksek Mahkemesi’ne bildirmelerinin üzerinden tam iki gün geçmiş olacak.
 

Şeyh Cerrah Mahallesi sakinleri, işgal rejimi yüksek mahkemesinin her geçen gün haklarında nihai kararını vermeye daha çok yaklaştığını ve söz konusu kararın tehcir olmasının beklendiğini söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar