SİYONİST ÇETELER EL LUDD ŞEHRİNDE FİLİSTİNLİLERİN DÜKKANLARINA SALDIRDI

İşgal rejiminin güvenlik teşkilatının kasıtlı ihmalinden cesaret alan siyonist terör grupları 1948'de işgal edilmiş bölgedeki Filistinlilere yönelik karanlık saldırılarını ve şiddet eylemlerini sürdürüyorlar.  

Görüntülenme: 1328 Tarih: 26 Ağustos 2021 16:30
SİYONİST ÇETELER EL LUDD ŞEHRİNDE FİLİSTİNLİLERİN DÜKKANLARINA SALDIRDI

Dün gece de 1948'de işgal edilmiş bölgenin orta kesiminde yer alan El-Ludd şehrinde Filistinlilerin dükkanlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından yoğun bir şekilde silahlı saldırılar düzenlendiği haber verildi. 

Şehirdeki yerel kaynakların verdiği bilgilere göre saldırganlar Filistinlilere ait en az 10 dükkanı hedef aldı ve bu dükkanlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelmesine neden oldular. 

Yerel kaynaklar bu olayın Filistinlilere yönelik siyonist terör ve tehdidin şiddetinin arttığını gösteren tehlikeli bir gelişme olduğuna dikkat çektiler. Yapılan değerlendirmede işgal rejimi güvenlik organlarının olayın üzerine gitmemesi ve suçluları cezalandırmaması durumunda bu tür saldırıların daha da artabileceği hatırlatıldı. 

İşgal polisi ise olaydan haberlerinin olduğunu ve soruşturma başlattığını duyurdu. Ancak henüz suçluların tespitine ve yakalanmasına dair hiçbir bilgi verilmedi. 

El-Ludd şehrinde, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırısını protesto amacıyla gösteriler düzenlenmesi sebebiyle geçtiğimiz mayıs ayında siyonist yerleşimciler ile Filistinliler arasında çatışmalara sahne olmuştu. 

Siyonist teröristler Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yaşayan Filistinlilere yönelik olarak sık sık saldırılarda bulunuyor ve faili meçhul cinayetler gerçekleştiriyorlar. Bu yılın başından itibaren de onlarca Filistinli bu faili meçhul cinayetlerde öldürüldü. İşgal rejiminin olayların üzerine gitmemesi siyonist teröristlerin daha cüretkâr olmalarına ve faili meçhul cinayetlerin artmasına neden oluyor. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar